Bitcoin training bij ons op locatie? De basis van de basis. 

Herken je de volgende gedachte: "Moet ik ook investeren in Bitcoin? Alleen hoe? Ik begrijp er niets van."

8 jaar

actief met Bitcoin & Cryptocurrency

500 +

tevreden klanten gingen je voor

maximaal 5

personen per groep

80/20

35 jaar t/m 65 jaar

80% van onze deelnemers zijn tussen de 35 jaar en 65 jaar. 

Praktische informatie

We gaan echt laten zien. Je kan zien hoe Bitcoin in de praktijk werkt.

50/50

50% vrouw / 50% man

Zowel vrouwen als mannen bezoeken onze training.

Twijfel over Bitcoin

Twijfel over Bitcoin

Twijfel je of investeren in Bitcoin juist is? In 1dagdeel leer je echt de juiste basis.

Naslagwerk

Veel naslagwerk

Je krijgt veel extra naslagwerk. Dit in de vorm van online video's en ook leesbaar.

Tijd voor vragen

Tijd voor vragen

We nemen de tijd om ook vragen te beantwoorden. Verder heb je ook recht op 1 uur 1-op-1 gesprek.

De doelgroep voor deze training: herken jij je hierin?

Ondernemers

Ondernemers horen bij ons tot een vaste doelgroep. Vaak met een bepaalde spaarcent 

A smaller title

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

A smaller title

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

A smaller title

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

De doelgroep voor deze training: herken jij je hierin?

Onwetendheid

1: Ik weet nog (helemaal) niets van Bitcoins en wil meer informatie

De eerste groep zijn ondernemers of mensen die echt nog niets van bitcoins weten. Je hoort overal mensen over bitcoins, maar je weet niet wat je ermee moet. Je weet ook nog niet of je ermee wilt beginnen. Toch wil je eens meer leren over dit thema. In jip-en-janneketaal gaan wij je informatie uitleggen over bitcoins.

Inflatie

2: Inflatie van kapitaal

Een tweede groep zijn mensen die zich zorgen maken om de waarde van fiatgeld. Inflatie zou een reden kunnen zijn om een deel van je (stille) kapitaal te investeren in bitcoin. 

Spreiding

3: Spreiding van portefeuille

Zoals bijvoorbeeld Willem Middelkoop zegt: ''spreiding is belangrijk''. Deels in (1) aandelen, (2) (fysiek) goud en/of zilver, (3) vastgoed, (4) cash en tenslotte sinds 2021 ook Bitcoin. Bitcoin kan gezien worden als een digitaal goud (door de beperkte oplage), dat ook een soort toekomst is,

4: Voorkomen negatieve spaarrente

Steeds meer banken gaan werken met negatieve spaarrentes. Grote banken zoals ING, Volksbank en Rabobank werken al met een negatieve spaarrente vanaf een tegoed van €100.000. 

5: 

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wat is onze missie met de Bitcoin Basis Beleggen training?

Je ziet dat de markt snel veranderd. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Over je saldo vanaf 100.000 euro op bankrekeningen betaalt men tegenwoordig negatieve rentes. Wat moet je doen? Geld spreiden.

 Sinds 2017 helpen wij ondernemers en professionals om succesvol te investeren in cryptocurrency. Dit doen wij met een aanbod online trainingen. In de laatste jaren hebben we cursisten mogen helpen en hebben we mogen ervaren wat de wensen en behoeften zijn.

Sinds 2021 is er een echte fysieke training aan toegevoegd. Wij zien dat er vanuit de markt behoefte is aan eenvoudige basis informatie. Hoe werkt het met Bitcoins? Is het veilig? Wat als dit of dat gebeurd? Allemaal logische vragen. Die wij gaan behandelen in de Bitcoin Basis Beleggen training en nemen wij ook de tijd om vragen te beantwoorden

Aan het einde van de training kan je zelf overwegen of Bitcoins iets voor je is. Je hebt de kennis en de inzichten om eventueel een deel van je vermogen te investeren in Bitcoins.

Over Kai Peters

Kai Peters is al meer dan 15 jaar ondernemer. Geen spannende en wervelende reclame verhalen. Gewoon als ondernemer met voeten in de klei. Dagelijks ervaren, leren en verbeteren en zo iedere dag beter worden. Kai gelooft in spreiding van vermogen.

Spreiding van vermogen is belangrijk. Dit kan in vastgoed, edelmetalen (goud & zilver), maar ook zeker anno 2021 in Bitcoin. Het moet alleen veilig en verstandig.

Bitcoin is geen heilig middel, maar in de huidige tijd een interessante manier een deel van je vermogen te waarborgen. Begrijpelijk is het dat Bitcoin iets nieuws is, dat het onwennig is, maar we gaan steeds meer naar een digitale wereld toe waar Cryptocurrency & Blockchain onderdeel van gaan uitmaken. 

Ruim 15 jaar ondernemer

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

2011: Nominatie ING Retail Jaarprijs best startende winkelketen

Het door Kai opgezette Bricks & Clicks concept BandenShop.nl & VelgenShop.nl BV werd in 2011 genomineerd als beste startende winkelketen.

2013: Winnaar Rabobank Startersprijs

Het innovatieve en exponentieel groeiende BandenShop.nl & VelgenShop.nl bleef niet onopgemerkt in Nederland. Rabobank regio Land van Cuijk en Noord-Limburg reikt jaarlijks dé ondernemersprijs uit in verschillende categorieën. In 2013 werd Kai Peters door de jury benoemt als beste startende ondernemer van de regio. 

2014: Nominatie Thuiswinkelwaarborg Award

Winterbanden.nl werd in 2014 samen met 3 andere webshops genomineerd voor een Thuiswinkelwaarborg Award. Het innovatieve karakter en de eigen software systemen van Winterbanden.nl zorgde voor reuring in de autobandenmarkt en leverde waardering op van de vakjury van de Thuiswinkelwaarborg organisatie. 

Twinkle100 noteringen

De Twinkle100 is een jaarlijks overzicht met de 100 grootste E-commerce bedrijven van Nederland. Waar bekende namen zoals Bol.com, Wehkamp en Coolblue al jaren de top van de lijst aanvoeren lukte het Kai om als eerste en enige Automotive bedrijf meerderejaren achter elkaar in de top 50 te belanden van deze prestigieuze E-commerce ranglijst. 

Oprichter Bedrijfsverzamelgebouw ''Staete Vrijdaggevoel''

Zoals gezegd is spreiding van je vermogen belangrijk. Dit is een van de redenen geweest om eind 2014 het voormalig kantoorpand van woningstichting Mooiland uit Cuijk te kopen. Onderdak bieden aan verschillende ondernemers uit de regio  en samen ondernemen met het ''Vrijdaggevoel'' in gedachte staat centraal. In het pand zijn 20+ bedrijven gevestigd met een eigen kantoor. Naaste vaste kantoorruimtes worden er ook vergader- en trainingsruimtes verhuurd. In 2021 is gestart met de realisatie van verschillende Multimediaruimtes, uniek in Nederland!

Investeerder Champagnemerk Victor & Charles

Ook hier is spreiding van je vermogen van toepassing. Sinds de oprichting van dit exclusieve champagnemerk is Kai betrokken. Sinds enkele jaren is hij officieel een van de investeerders in Victor & Charles en neemt hij plaats in de Adviesraad. Victor & Charles is exclusief verkrijgbaar in speciaal geselecteerde en gerenommeerde speciaalzaken & Michelin Restaurants. 

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Some person - Company BV

Wat kan je verwachten als je deelneemt aan deze training?

Bitcoin Basis Beleggen

Belangrijkste informatie over Bitcoin

In deze training gaan we geen cryptocurrency adviezen geven. We gaan ons ook niet bezig houden met het zogenaamde 'traden' (het handelen in cryptocurrency). We gaan ons ook niet bezig houden met technische analyses (het lezen van grafieken). Het is echt bedoelt voor de 'investeerder' of mensen die een deel van hun vermogen in Bitcoin overwegen te investeren. Aan het einde van deze training heb je kennis hoe je veilig Bitcoins koopt en weet je hoe je horrorverhalen uitsluit met het verliezen van je aangekochte Bitcoins.

Bitcoin

Uitsluitend Bitcoin

We gaan het niet hebben over de gehele cryptocurrency markt. Er zijn meer dan 5.000 verschillende digitale munten. In deze training gaan wij het uitsluitend hebben over de bitcoins als investering (digitaal goud) en hoe je veilig kan investeren in bitcoins.

Cryptocurrency basis

Gratis toegang tot cryptocurrency basis

Bij de ICO Academy hebben wij tevens 3 online trainingen. De eerste training is de cryptocurrency basis training. Deze training is de basis als het gaat om cryptogeld. Deze training kost standaard €499,- exclusief btw. Bij het inschrijven voor de fysieke training in Cuijk krijg je de online cryptocurrency basis training gratis. Je kan deze training in je eigen tempo en zo vaak als je wilt nog volgen. Tijdens de fysieke trainingsdag leggen wij hier meer over uit.

Opnames terugkijken :-)

De training later terug kunnen zien

Wij kunnen ons voorstellen dat een training soms op het moment te snel gaat. Wij nemen iedere training op. Hierbij staat de camera volledig op de trainer en de presentatie gericht. Na afloop van de training zullen wij de volledige training online beschikbaar stellen. Je kan dus de fysieke training terug luisteren. Zou er iets niet duidelijk zijn of wil je even informatie terug luisteren dan kan dat, altijd handig dus.

Trainingsloctatie ICO BV

Veilig training op eigen locatie

De training zal gegeven worden in ons eigen kantoor. Wij beschikken over meerdere volwaardige trainingsruimtes. Door de huidige gezondheidsomstandigheden plaatsen wij maximaal 5 personen per training. Hierdoor kunnen wij zeker 1,5 meter (zelfs 2 - tot 2,5 meter) garanderen! De trainingslocatie heeft een aparte ingang en ICO BV is zelf eigenaar van het pand. Wij kunnen dus garanderen dat wij veilig les kunnen geven.

Vragen over Bitcoin

Vragenvuur & 1 uur 1-op-1 gesprek

Aan het einde van de training is er ruimte om vragen te stellen. We proberen deze vragen direct te beantwoorden tijdens de training of later nog online in de online leeromgeving te plaatsen zodat je ook hierop je antwoord hebt. Tevens kan je na afloop nog kosteloos een telefonische afspraak inplannen van 1 uur voor een 1-op-1 gesprek. In dit gesprek heb je de ruimte om zelf het uur helemaal in te vullen zoals jij dat wilt.
jip-en-janneketaal

Jip & Janneke

Geen moeilijke termen waar je wellicht nog nooit van gehoord hebt. Eenvoudig en echt in simpele jip-en-janneketaal gaan wij je meenemen naar de wereld van de bitcoin. Gaat het te snel, dan gaan we iets langzamer door de stof. We leggen in simpele stappen uit hoe het werkt en jij gaat naar huis met naslagwerk om alles nog eens na te lezen. Zijn er achteraf toch nog vragen? Dan zijn wij er ook nog voor je. Je krijgt 1 uur 1-op-1 gesprek na de training!

Locatie van de training

Informatie

Wat kost het?

De Bitcoin Basis Beleggen training geven wij maandelijks op verschillende momenten. Je kan kiezen uit doordeweekse dagen of zelfs op zaterdag. We beginnen of in de ochtend (9:00-12:30), in de middag (13:30-17:00) of avond (18:30-22:00). Bekijk hieronder de mogelijkheden en meld je direct aan.

ALGEMENE INFOMATIE

Prijs:
excl. btw
€499,-

Aanmelden voor Bitcoin Basis Beleggen 

Bitcoin Basis Beleggen

7

Juli
9:00 - 12:30

Bitcoin Basis Beleggen

Laatste plekken voor €299,-
Bitcoin Basis Beleggen

7

Juli
13:30 - 17:00

Bitcoin Basis Beleggen

Nog 4 plekken beschikbaar
Bitcoin Basis Beleggen

7

Juli

18:30 - 22:00

Bitcoin Basis Beleggen

Nog 5 plekken beschikbaar
Bitcoin Basis Beleggen

14

Juli
9:00 - 12:30

Bitcoin Basis Beleggen

Nog 5 plekken beschikbaar
Aanmelden
Bitcoin Basis Beleggen

15

Juli
9:00 - 12:30

Bitcoin Basis Beleggen

Uitverkocht
Bitcoin Basis Beleggen

15

Juli
13:30 - 17:00

Bitcoin Basis Beleggen

Nog 2plekken beschikbaar

Twijfel je nog?

Mocht je het nog niet zeker weten of heb je wellicht vragen voor ons? Indien je een optie neemt houden wij een plaats voor je bezet. Je kunt dan op een later moment de knoop voor jezelf doorhakken. Heb je wellicht nog specifieke vragen voordat je overgaat tot aanmelden? We staan je graag te woorden tijdens een telefoongesprek of bij ons op locatie.

100% tevreden garantie!

ICO staat voor kwaliteit, eerlijkheid en Brabantse nuchterheid. Wij zijn zeker over onze producten. Wij vinden ook echt dat ze super waardevermeerderend zijn. Dat zeggen wij met alle eerlijkheid en volste vertrouwen. Zou de Bitcoin Basis Beleggen training niet zijn wat je ervan had verwacht? Ben je niet helemaal tevreden aan het einde over onze diensten? Je krijgt zonder enige vragen je geld terug. Geen risico dus.

arrow_drop_up arrow_drop_down