Vragen of contact :

Dagelijkse inspiratie, groei in communicate en (persoonlijke) ontwikkeling als one hunderd and eighty!

Het ICO is een instituut dat jou als individu of onderneming helpt te groeien en ontwikkelen zodat (persoonlijke) moeilijkheden kunnen worden opgelost. Dit doen we op het gebied van inspiratie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt o.a. door informatie te delen via onze blogs, video’s, magazines, e-books en het geven van trainingen.

Onze trainers zorgen ervoor dat er trainingen ontwikkeld worden die passend zijn bij jou als persoon of onderneming. Deze trainingen hebben als doel om te inspireren, beter te leren communiceren en jezelf of ondernemingen te ontwikkelen.  Deze trainers zorgen met behulp van het ICO voor een ervaren community die gelijkgestemden graag vooruithelpt. Dit faciliteren wij met een gedreven team op onze kantoren, de beste trainers die trainingen verzorgen op legio trainingslocaties in binnen- en buitenland en een ruim aanbod van trainingen.

Partner worden

Laat je inspireren door onze trainers…

Bekijk hier de persoonlijke video’s en lees de blogs van onze trainers

Ervaringen

Duco

Duco

Fijne begeleiding gehad en ook in mijn eigen tijd kunnen werken aan de training. Goede combinatie tussen deze twee. Erg fijn!

Marle

Marle

Super training gehad, zou iedereen aanraden om bij ICO een training te volgen. Erg goed geregeld en een ervaren trainer!

Mia

Mia

Interessante training gehad. Veel geleerd over het handelen in diverse situaties. Zeer goede praktijkvoorbeelden!

Thomas

Thomas

Prima cursus waaruit je kon merken dat de trainer goed verstand van zaken had. Ook erg behulpzaam bij vragen.

Verbinden

Maak kennis met andere trainers/cursisten!

Ontwikkelen

Laat je inspireren en groei door!

Laat je verleiden

Wordt gestimuleerd door de persoonlijke blogs en video’s van de trainers

Energie

Geef je doorzettingsvermogen een boost!

Soorten trainingen

Invividueel

Wil je individueel trainingen volgen?

Wil jij individueel cursussen of trainingen volgen bij het ICO? Dat is mogelijk! We bieden speciaal voor jou fysieke- en online trainingen aan. Onze trainers helpen jou graag verder met het ontwikkelen van jouzelf op verschillende gebieden. Bekijk hier het aanbod van onze trainers en kies een training die passend is voor jouw situatie!

Incompany

Incompany en maatwerk voor je organisatie?

Wil je als organisatie meer uit je team halen? Schakel dan nu het ICO in! Onze trainers verdiepen zich graag in je onderneming. Via een intake maken wij graag kennis met jouw organisatie, geheel vrijblijvend! Hierna kunnen we samen sparren over de mogelijkheden en eventueel afspreken welke training training ontwikkeld kan worden.

Werken bij ICO

Deel uitmaken van een hecht team waarbij samenwerking, ontwikkeling en flexibiliteit voorop staan? Dat kan! Het ICO zoekt altijd actieve trainers die graag op maat gemaakte trainingen willen aanbieden aan individuen en ondernemingen.

Vinkje

Een plaats op de website en associatie met het ICO

Vinkje

Profiteren van de branding en kwaliteiten van het ICO

Vinkje

Wanneer voldoende ervaring, gebruik maken van de community

Vinkje

Wanneer voldoende ervaring, trainingen geven

© 2018 ICO BV
X