Vragen of contact :

NLP practitioner online

1 STUDENT(EN) AANGEMELD

  Persoonlijke ontwikkeling
  Maar hoe gaat die persoonlijke ontwikkeling nou in zijn werk? Allereerst leer je je emoties beheren. Dit is het belangrijkste eerste punt in de gehele NLP opleiding. Je emoties samen met je gedachten en waarnemingen bepalen namelijk hoe jij je voelt. Deze opleiding leert je deze emoties, gedachten en waarnemingen als het ware te neutraliseren en om te zetten in positiviteit. Bij een NLP training leer je deze technieken te beheersen. Deze persoonlijke groei zal ten goede gaan voor jou als persoon, maar ook je omgeving.

  Uitstekende communicatie
  Bij de NLP cursussen leer je een nieuwe vorm van communiceren. Je gaat nadenken wat voor impact jouw verbale en non-verbale communicatie heeft. Door middel van meerdere communicatiemodellen en communicatietechnieken wordt dit geleerd. Dit zal je communicatieve vaardigheden ten goede doen. Deze strategieën zullen je helpen om mensen op een positieve manier te beïnvloeden met behulp van communicatie in de breedste zin.

  Anderen helpen
  Wanneer je een (of meerdere) NLP-opleidingen hebt afgerond zul je merken dat je mensen uit je omgeving kunt stimuleren en positief beïnvloeden. Het oplossen voor problemen staat namelijk centraal, voor zowel jezelf als voor anderen. Dit geldt zowel op het gebied van relaties, vrienden en omgeving als op je werk. Deze technieken leer je o.a. voor een deel in de NLP practitioner.

  Trainingsprogramma

  Sectie 1: introductie NLP
  Advies persoonlijke ontwikkeling FREE 00:05:00
  De basis van NLP 00:00:00
  Doelen bereiken 00:00:00
  Sectie 2: persoonlijke ontwikkeling
  Excellente communicatie 00:00:00
  Gedachten sturen 01:00:00

  Anderen over deze training

  Niet van toepassing

  Beoordelingen
  • 5 sterren0
  • 4 sterren0
  • 3 sterren0
  • 2 sterren0
  • 1 sterren0

  Geen beoordelingen beschikbaar voor deze training.

  © 2018 ICO BV
  X