Vragen of contact :

Incompany en maatwerk

Wil je als een team beter presteren? Wil je je collega’s inspireren? Wil je een nieuwe positieve blik op jouw organisatie? Dan is incompany en maatwerk door ICO iets voor jouw organisatie!

Welke training past bij jouw organisatie?

Zoals we weten is elk bedrijf anders. Elke bedrijf heeft eigen doelstellingen en bedrijfscultuur. Het ICO biedt dé oplossing voor bedrijven en organisaties, namelijk: incompany trainingen op maat. Er zijn verschillende soorten incompany trainingen, maar hoe weet je nou welke het beste past bij jullie organisatie? Onze trainers helpen je graag het pijnpunt/probleem te identificeren. Door ons te verdiepen in de organisatie en werkwijze. We waarborgen de kwaliteit van onze trainingen door extra aandacht te schenken aan de managers/leidinggevenden. Hierdoor kunnen ze meer positieve invloed uitoefenen zodat er niet wordt teruggevallen op de ”slechte gewoontes”.

Kennismakingsgesprek?

Wil je weten welke begeleiding het beste past bij jouw organisatie en wat de mogelijkheden zijn? We begeleiden met plezier jouw organisatie. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan met 1 van onze trainers. 

Incompany en maatwerk
© 2018 ICO BV
X