Vragen of contact :

Dagelijkse inspiratie, groei in communicate en (persoonlijke) ontwikkeling als one hunderd and eighty!

Het ICO is een instituut dat jou als individu of onderneming helpt te groeien en te ontwikkelen. Dit doen we door de beste tips en inspirerende informatie te delen via onze e-books, magazines, blogs, video’s en trainingen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde met elkaar te verbinden binnen de ICO Community. Dit alles faciliteren wij met een gedreven team op onze kantoren, de beste trainers die trainingen verzorgen op legio trainingslocaties in binnen- en buitenland en een ruim aanbod trainingen om je te inspireren, beter te laten communiceren (in het breedste zin van het woord) en jezelf (persoonlijk) te ontwikkelen.

Onze diensten

ICO fysieke trainingen

Fysieke trainingen

Wil jij een fysieke training volgen bij het ICO? Dat kan op één van onze mooie locaties die wij faciliteren. Onze trainers helpen jouzelf of je onderneming graag te groeien en te ontwikkelen. Bekijk hier het aanbod van onze trainingen en maak kennis met de trainers. 

ICO online trainingen

Online trainingen

Wil jij een online training volgen wanneer het jou uitkomt? Dat kan! Onze online trainingen begeleiden je stap voor stap en zijn ontwikkeld door ervaren trainers. Bekijk hier ons aanbod en volg jouw online training wanneer en hoe jij wilt. 

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart

Noem ICO het nieuwe verbinden. Noem ICO de de kracht van zelfontwikkeling. Bouw mee aan ons droomkasteel. Daarin werken wij samen met partners die versterken en zoeken wij altijd naar het ultimatum. Wil jij partner worden van het ICO? Wil jij bij ons komen werken?

Onze huidige trots

Charlotte

Charlotte

Geert

Geert

Gerda

Gerda

Glenn

Glenn

Irma

Irma

Johan

Johan

Lucas

Lucas

Maarten

Maarten

Naomi

Naomi

Paula

Paula

Peter

Peter

Waar wij vertoeven

ICO trainingslocaties

Trainingslocaties

Iets leren is fijn en een mooie locatie maakt het nog fijner. Wij zijn trots op onze locaties. Geen saaie en duffe plekjes, maar juist locaties die uitnodigen en inspireren. Locaties die horen bij trainingen zoals ICO het wil. Locaties van dicht bij huis tot inspirerend plekken in de Mediterrane landen.

ICO Amsterdam

Kantoren

ICO beschikt over 3 kantoren. Aan de Keizersgracht in Amsterdam staat de koffie voor je klaar. Zitten jullie zuidelijker gevestigd of wil je liever een Brabants worstenbroodje? Dan kom de gij toch gezellig naar Cuijk. Ons derde kantoor in België is gevestigd in een prachtig chateau en ligt tussen Antwerpen en Brussel.

© 2018 ICO BV
X