Over ICO BV

Over ICO

Dagelijkse inspiratie, groei en (persoonlijke) ontwikkeling als one hunderd and eighty!

Missie

Het ICO is een instituut dat jou als individu of onderneming helpt te groeien en te ontwikkelen. Dit doen we door de beste tips en inspirerende informatie te delen via onze e-books, magazines, blogs, video’s en trainingen. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde met elkaar te verbinden binnen de ICO Community. Dit alles faciliteren wij met een gedreven team op onze kantoren, de beste trainers die trainingen verzorgen op legio trainingslocaties in binnen- en buitenland en een ruim aanbod trainingen om je te inspireren, beter te laten communiceren (in het breedste zin van het woord) en jezelf (persoonlijk) te ontwikkelen.

ICO beschikt over 3 kantoren. Aan de Keizersgracht in Amsterdam staat de koffie voor je klaar. Zitten jullie zuidelijker gevestigd of wil je liever een Brabants worstenbroodje? Dan kom de gij toch gezellig naar Cuijk. Ons derde kantoor in België is gevestigd in een prachtig chateau en ligt tussen Antwerpen en Brussel.

Onze stekkies

ICO Cuijk

Cuijk

Zitten jullie zuidelijker gevestigd of wil je liever een Brabants worstenbroodje? Dan kom de gij toch gezellig naar Cuijk (Noord-Branbant).

ICO Amsterdam

Amsterdam

Benieuwd naar onze locatie in de hoofdstad van Nederland? Aan de Keizersgracht in Amsterdam staat de koffie voor je klaar, kom je ook?

ICO Antwerpen

Antwerpen

Allee! Ons derde kantoor in België is gevestigd in een prachtig chateau en ligt tussen Antwerpen en Brussel waar de heerlijke Belgische wafels klaarstaan.

Verdubbelt door verbinding

Noem ICO het nieuwe verbinden. Noem ICO de de kracht van zelfontwikkeling. Bouw mee aan ons droomkasteel. Daarin werken wij samen met partners die versterken en zoeken wij altijd naar het ultimatum. Wil jij partner worden van het ICO? Wil jij bij ons komen werken?

Iets leren is fijn en een mooie locatie maakt het nog fijner. Wij zijn trots op onze locaties. Geen saaie en duffe plekjes, maar juist locaties die uitnodigen en inspireren. Locaties die horen bij trainingen zoals ICO het wil. Locaties van dicht bij huis tot inspirerend plekken in de Mediterrane landen.