Vragen of contact :

Partner worden van het ICO?

We zijn een groeiende onderneming die trainingen, cursussen en opleidingen aanbiedt aan individuen en MKB-bedrijven.

ICO fysieke trainingen

Trainer worden bij het ICO

We zijn opzoek naar gedreven trainers die de community van trainers naar een hoger niveau willen tillen. Dit is mogelijk in samenwerking met het ICO.

Samenwerking, ontwikkeling en flexibiliteit staan voorop bij het ICO. We gaan graag samen in gesprek om de mogelijkheden qua trainingen te bespreken. Het doel van het ICO is om cursisten de best mogelijke beleving te geven. Dit willen we doen met gespecialiseerde trainers die een echte meerwaarde aan trainingen kunnen geven  aan de studenten. We willen samen met jou een unieke ervaring geven aan alle betrokken partijen.

Wil je graag deel uitmaken van dit fantastische team? Dat kan! Stuur dan nu een open sollicitatie. Klik hieronder op de knop.

ICO online trainingen

Affiliate partner worden van het ICO

Je wilt binnen je organisatie veranderingen aanbrengen, maar hoe ga je dat doen?

Wij verdiepen ons graag in je organisatie en vraag- probleemstelling met een persoonlijke intake. Aan de hand daarvan zal er een op maat gemaakt leertraject worden ontwikkeld door de trainer. Dit is geheel vrijblijvend. De trainingsmogelijkheden zijn er op individueel-,team- en organisatieniveau.

Hoe waarborg je die veranderingen? Onze trainers besteden hun tijd om ook de managers/leidinggevenden op te leiden hoe ze positief kunnen bijdragen aan de veranderingen zodat er niet wordt teruggevallen op de ”slechte gewoontes”.

We bespreken de opties van jouw organisatie graag onder het genot van een kopje koffie.

Videopartnership

Video partnership

Videopartner worden van het ICO? Wil jij video’s maken en editten voor het ICO?
Bekijk de mogelijkheden.

Voor meer mogelijkheden, neem contact met ons op

© 2018 ICO BV
X